Zurück   NaviBoard GPS Forum > Garmin > Montana 600, 610, 650, 650t, 680, 680t
Hinweise

Antwort
 
Themen-Optionen Thema durchsuchen Ansicht
  #1  
Alt 09.08.2011, 17:41
santacruzblur santacruzblur ist offline
NaviBoard Mitglied
 
Registriert seit: 09.08.2011
Beiträge: 11
Proximitya alarms Montana

Hello
I have a Garmin 650t Montana, but I want you to know if the alarm works fine approach.
My unit displays on screen the text message , but does not appear the acoustic signal.
I've tried v 2.6 and v 2.7.
Thanks and sorry for not writing in German, I am Spanish.
Mit Zitat antworten
  #2  
Alt 09.08.2011, 18:13
Benutzerbild von freeday
freeday freeday ist offline
NaviBoard Mitglied
 
Registriert seit: 09.05.2005
Ort: There are no Kangaroos in Austria
Beiträge: 6.768
Hi, what setting do you have in: SETUP-TONES-?
__________________
Liebe Grüsse, freeday
AKTUELL:
Montana 650T, GPSMAP 62s, AVENTURA, eTREX Vista HCX ---- iPhone 3GS/32, TomTom ONE v1
GESCHICHTE:
SPORTIVA, OREGON 300,GPSMAP 60 CSx,, Oregon 550t, Colorado 300, Geko 201, Gpsmap 60c, Explorist 500, Explorist 600, Explorist XL, Falcom Navi1, Roadmate..., versch. PPCs von HP und Qtek...
Mit Zitat antworten
  #3  
Alt 09.08.2011, 18:46
Benutzerbild von Martin K
Martin K Martin K ist offline
NaviBoard Mitglied
 
Registriert seit: 15.02.2006
Ort: ehemals in Nordhessen
Beiträge: 95
manual del usario:
página 29 --> alarmas proximidad
página 37 --> tonos
_______________
Mis ovejas oyen mi voz; yo las conozco y ellas me siguen.
Mit Zitat antworten
  #4  
Alt 09.08.2011, 18:49
santacruzblur santacruzblur ist offline
NaviBoard Mitglied
 
Registriert seit: 09.08.2011
Beiträge: 11
Zitat:
Zitat von freeday Beitrag anzeigen
Hi, what setting do you have in: SETUP-TONES-?
Hi freeday
Setup-tones-on
tones output: auto and i have tried internal
proximity alarms: proximity tonesn

I have another problem, if I send waypoints to my unit from Basecamp 3.2.1 with proximity alarms, for example 50 meters, when I turn on Montana, the waypoints appear on the GPS, but if I go to waypoint manager, I select a waypoint, set proximity menu appears 0 meters. I have tried it on windows and mac 3.2.1 Basecamp.
:-(
Best regards
Mit Zitat antworten
  #5  
Alt 09.08.2011, 18:50
santacruzblur santacruzblur ist offline
NaviBoard Mitglied
 
Registriert seit: 09.08.2011
Beiträge: 11
Zitat:
Zitat von Martin K Beitrag anzeigen
manual del usario:
página 29 --> alarmas proximidad
página 37 --> tonos
_______________
Mis ovejas oyen mi voz; yo las conozco y ellas me siguen.
Gracias por la información, pero ya lo conozco, yo tengo un 62s y funciona correctamente, pero en mi unidad montana no.
Gracias
Mit Zitat antworten
  #6  
Alt 09.08.2011, 18:56
santacruzblur santacruzblur ist offline
NaviBoard Mitglied
 
Registriert seit: 09.08.2011
Beiträge: 11
I have done a downgrade to 2.6 firmware, and equal :-(, can be a hardware error.
you it works well?? i ask

best regards
Mit Zitat antworten
  #7  
Alt 09.08.2011, 23:51
Benutzerbild von freeday
freeday freeday ist offline
NaviBoard Mitglied
 
Registriert seit: 09.05.2005
Ort: There are no Kangaroos in Austria
Beiträge: 6.768
Your setting looks good!
1) Does your unit beep when you touch the power-key? (for Setup-tones-on, my unit beeps, when pressing the power button.)
2) Try to connect a headphone.
Maybe your loadspeaker might be broken if the headphone is working.
__________________
Liebe Grüsse, freeday
AKTUELL:
Montana 650T, GPSMAP 62s, AVENTURA, eTREX Vista HCX ---- iPhone 3GS/32, TomTom ONE v1
GESCHICHTE:
SPORTIVA, OREGON 300,GPSMAP 60 CSx,, Oregon 550t, Colorado 300, Geko 201, Gpsmap 60c, Explorist 500, Explorist 600, Explorist XL, Falcom Navi1, Roadmate..., versch. PPCs von HP und Qtek...
Mit Zitat antworten
  #8  
Alt 10.08.2011, 01:29
santacruzblur santacruzblur ist offline
NaviBoard Mitglied
 
Registriert seit: 09.08.2011
Beiträge: 11
Zitat:
Zitat von freeday Beitrag anzeigen
Your setting looks good!
1) Does your unit beep when you touch the power-key? (for Setup-tones-on, my unit beeps, when pressing the power button.)
2) Try to connect a headphone.
Maybe your loadspeaker might be broken if the headphone is working.
Hi freeday
The loadspeaker can't be broken, because if i configure sounds for alarms, i can hear from configuration the diferents bepps. If i make a rute with citynavigator, i can hear de diferents beeps, and if i connect it to a headphone or to my car , i can hear the voice of citynavigator. When i power off the Montana, i hear the beep of power off.
I send waypoints from basecamp 3.2.1 to Montana, with aproximation alarm, i open the waypoints in to Montana, and aproximation alarms disapears. I have to manual configure from Montana, them appear in the map the right circle....but not sounds :-(.
I have made downgrade from 2.4 to 2.7 firmware versions, and in all versions don't works.
Have you got a Montana to say me if to you works fine with the alarms.
Best regards
Mit Zitat antworten
  #9  
Alt 10.08.2011, 03:53
Benutzerbild von brainwave
brainwave brainwave ist offline
NaviBoard Mitglied
 
Registriert seit: 17.09.2008
Ort: D/Sachsen/Dresden N51 03.110 E13 44.100
Beiträge: 3.493
The alarm depends on the speed.
__________________
GPSMap 60CSx (SiRF III) / StreetPilot c510
Mit Zitat antworten
  #10  
Alt 10.08.2011, 04:09
santacruzblur santacruzblur ist offline
NaviBoard Mitglied
 
Registriert seit: 09.08.2011
Beiträge: 11
Zitat:
Zitat von brainwave Beitrag anzeigen
The alarm depends on the speed.
i don´t understand.I did test, driving a car, walking, cycling . I think the alarm does not depend on speed.
Mit Zitat antworten
  #11  
Alt 10.08.2011, 11:40
Benutzerbild von brainwave
brainwave brainwave ist offline
NaviBoard Mitglied
 
Registriert seit: 17.09.2008
Ort: D/Sachsen/Dresden N51 03.110 E13 44.100
Beiträge: 3.493
Sorry, you don't speak german.
Use google to translate.

https://forum.garmin.de/showpost.php...4&postcount=28
__________________
GPSMap 60CSx (SiRF III) / StreetPilot c510
Mit Zitat antworten
  #12  
Alt 10.08.2011, 11:56
santacruzblur santacruzblur ist offline
NaviBoard Mitglied
 
Registriert seit: 09.08.2011
Beiträge: 11
Zitat:
Zitat von brainwave Beitrag anzeigen
Sorry, you don't speak german.
Use google to translate.

https://forum.garmin.de/showpost.php...4&postcount=28
Thanks for the link, but i try at differents speeds, and don't works :-(. The alrm is for distance not for speed for this you have to specify distance. I Will call garmin.
Best regards
Mit Zitat antworten
  #13  
Alt 10.08.2011, 18:22
santacruzblur santacruzblur ist offline
NaviBoard Mitglied
 
Registriert seit: 09.08.2011
Beiträge: 11
Well i talk with Garmin Montana team and they respond to me that is a software issue, not hardware issue.
Someone have a garmin Montana and check if in his unit works fine proximity alarms?
Best regards
Mit Zitat antworten
  #14  
Alt 13.08.2011, 02:35
santacruzblur santacruzblur ist offline
NaviBoard Mitglied
 
Registriert seit: 09.08.2011
Beiträge: 11
In the next firmware version, 2.9, This bug Will be fixed.
Best regards
Mit Zitat antworten
Antwort

Themen-Optionen Thema durchsuchen
Thema durchsuchen:

Erweiterte Suche
Ansicht

Forumregeln
Es ist dir nicht erlaubt, neue Themen zu verfassen.
Es ist dir nicht erlaubt, auf Beiträge zu antworten.
Es ist dir nicht erlaubt, Anhänge hochzuladen.
Es ist dir nicht erlaubt, deine Beiträge zu bearbeiten.

BB-Code ist an.
Smileys sind an.
[IMG] Code ist an.
HTML-Code ist aus.


Ähnliche Themen
Thema Autor Forum Antworten Letzter Beitrag
Montana auf dem Fahrrad lupochris Montana 600, 610, 650, 650t, 680, 680t 39 05.04.2012 15:32
Montana Problem mit dem Touchscreen gbrandy Montana 600, 610, 650, 650t, 680, 680t 22 08.10.2011 13:45
BT mit Montana via Transmitter möglich Volker_I Montana 600, 610, 650, 650t, 680, 680t 4 05.08.2011 11:03
Montana Bereich mit Firmwareupdateunterbereich freeday Montana 600, 610, 650, 650t, 680, 680t 41 11.07.2011 16:54
Vergleich mit Garmin Montana wodin GPSMap 62/64/66xx und 78xx Serie 26 03.06.2011 18:54


Alle Zeitangaben in WEZ +1. Es ist jetzt 23:10 Uhr.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11 (Deutsch)
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Template-Modifikationen durch TMS